joi, 2 februarie 2012

Chronicle

In aceasta saptamana sa lanseaza in SUA un film care a facut valuri printre critici. Thrillerul SF Chronicle este o combinatie intre Heroes/Misfits si Cloverfield si reprezinta una din marile surprize ale inceputului de an in cinematografe.


Un SF uimitor despre super puteri aparut parca de nicarieri a atras atentia tuturor.


Chronicle ne prezinta viata a trei studenti care descopera cu stupoare ca in ei se ascund forte nebanuite. Puterea cu care sunt inzestrati este atat de mare incat depaseste orice imaginatie si trezeste in ei o mare curiozitate de a o exploata.


Desi scopul lor este de a invata sa-si controleze puterea si sa o foloseasca in scopuri pozitive, aceasta scoate la iveala si partea intunecata a caracterului lor. Partile lor negative incep sa preia controlul asupra lor si cei trei tineri se afla intr-un adevarat pericol. Revistele de film Empire si Total Film i-au acordat 4 respectiv 5 stele iar pe site-ul Rotten Tomatoes are pana acum doar recenzii pozitive. Chronicle se va bate in acest weekend in box office cu un alt horror The Woman in Black cu Daniel Radcliffe, Janet McTeer, Ciaran Hinds. Chronicle vine in Romania pe 2 martie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Open your mind ...


Copyright 2007 "livetozn"

Copyright 2007 "livetozn"