vineri, 23 iulie 2010

Fii pe faza pentru StarCraft 2!

playtech.ro La 12 ani dupa lansarea seriei StarCraft, jocul dezvoltat de Blizzard primeste acum continuarea Wings of Liberty. Pregateste-te de o strategie adevarata alaturi de rasele Terran, Zorg si Protoss. Playtech.ro si GameShop pun la bataie 5 jocuri video StarCraft 2: Wings of Liberty pentru PC. Completeaza formularul de mai jos, raspunde corect la intrebare si intra in aventura StarCraft 2!
Daca vrei sa castigi mai mult, scrie despre noi pe blogul tau si lasa-ne linkul in formular. Intri automat in cursa pentru pachetul StarCraft 1 si 2, impreuna cu figurina Firebat oferita de Crash Boom Toys.
Concursul se desfasoara in perioada 23 iulie – 2 august. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs. In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani. Intrebare: Cand a fost lansata seria StarCraft?

2 comentarii:

Open your mind ...


Copyright 2007 "livetozn"

Copyright 2007 "livetozn"